2006-09-18

SEGER!!


Oj, vilken kväll igår!
Det känns så skönt att alliansen vann. När vi stod och kollade på storbilds-TV och Fredrik utropade alliansen som segrare så fick jag "ståpäls"!!
Som vi har jobbat för det här! Vi blev också största parti i Håbo men tyvärr räckte inte vår allians ända fram för att få egen majoritet. Bålstapartiet gjorde ett fantastiskt val och fick nästan 15%. Nu får vi börja förhandla om vilka som ska styra Håbo.
Ute i Skokloster ökade vi med nästan 8%. Det blev till slut 39,4% för oss där. Vi får se när personkryssen är räknade hur det gått för mig. Klart är i alla fall att jag har en ordinarie plats i kommunfullmäktige redan innan dom är räknade.
Till höger ser ni en bild på Nina Lagh och Karl-Henrik Nanning från vår valvaka, efter det att dom kommit tillbaka från kommunhuset där media var.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Jättekul att vi vann på Riksdagsnivå efter en väntan i 12 år. På Mansängsområdet fick Moderaterna 21,6 % trots gediget arbete med valsedelsutddelning bl.a. Bålstapartiet fick 19 % av rösterna och Socialdemokraterna 23 % färre.
Det var nervöst ett tag när de visade på TV att det var 174-175 mellan de olika blocken. Me när avståndet mellan blocken ökade steg jubled ipå valvakan och för egen del blev jag snudd på hysteriskt glad. Ett tvåfaldigt hurra, för Alliansen och Moderaterna.

24 september, 2006 19:42  

Skicka en kommentar

<< Hem