2005-03-13

Ulvskog: Vi är utsatta för en orättvis granskning!

Socialdemokraternas tillkortakommanden börjar nu ge resultat i opinionsundersökningar!
I SIFO's senaste undersökning rasar (S) med hela 5 procentenheter!
En av orsakerna till det stora fallet uttalar sig idag i Aftonbladets nätupplaga på ett föga smickrande sätt. Men det är vi ju vana vid från denna gamla kommunistspillra som har producerat en och annan groda genom åren!
De "stackars" sossarna demoniseras enligt henne! Det är klart att man kan jämföra sossarna med demoner, då man ofta drömmer mardrömmar om deras sätt att behandla svenska folket. Istället för att ta tag i problemen som finns i bland annat sjukvård, skola och omsorg tror dom att medicinen är att höja skatterna ännu mer, stifta stopplagar mm. Fattar dom inte att det hämmar skapandet av jobb? För att vi i Sverige ska kunna hävda oss framöver måste man se till att vi blir bättre och effektivare på tjänstesektorn. Det är där dom nya jobben måste skapas. Då duger det inte att stoppa utvecklingen som (s) tillsammans med de två vänsterpartierna gör.

Per Ericsson på SvD ledarsida kommenterar också sossarnas "fria fall". Han menar också att Marita Ulvskog själv är en av orsakerna till detta.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,616598,00.html
http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_7347400.asp?weekday=10 (13:e mars)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem